Anmälan

Så här anmäler du dig till Krokeksloppet 2019

Innan du bokar din startplats till Krokeksloppet är det viktigt att läsa instruktionerna för att din anmälan ska bli korrekt.
Gå igenom alla steg innan du påbörjar din anmälan.

1. Anmäl dig via formuläret
Fyll i dina uppgifter i anmälningsformuläret. Klicka på ”Anmäl dig här!” längst ner på denna sida. När du har skickat iväg din anmälan får du en bekräftelse på mailen. Bekräftelsen avser enbart din anmälan och ej din betalning.

2. Betala anmälningsavgiften
Anmälningsavgiften (minst 200 kr för vuxna och 50 kr för barn) betalas inte direkt till Krokeksloppet. Utan du som deltagare skänker istället
summan som en gåva direkt till vår insamling hos Cancerfonden. Anmälningsavgiften är alltså en donation till Cancerfonden.
Länken till insamlingen får du i din bekräftelse så fort du anmält dig. Ange ditt namn i samband med donationen så att vi kan se att din anmälan är betald! 

Du kan nu enkelt betala/skänka till Cancerfonden med Swish!
All info om detta får du i ditt bekräftelsemail med din anmälan.

3. Klart!
Om du har fyllt i och skickat din anmälan här på hemsidan samt skänkt anmälningsavgiften till Cancerfonden, är din anmälan fullständig.

Eftersom anmälningsavgiften skänks till välgörenhet skickas ingen betalningsbekräftelse ut från Krokeksloppet.
Din nummerlapp kan hämtas under vecka 36 måndag – fredag 9-17, på ERA Bråvikens Mäklarbyrås kontor i Eneby Centrum. Eller på startområdet 1 timme innan start.

Kommentarer inaktiverade.